Love boat

Er man bosatt i Norge, er det dessverre slik at man ikke kan bruke sin elskede båt året rundt. Til det har vi alt for mye uvær og tøff sjø. Det er om man ikke er den lykkelige eier av en superyacht a la Eclipse, eller Hurtigruten for den del. For alle oss andre som elsker å være på havet, og i løpet av vinteren bare teller dager til når vi kan starte med vårpussen, kan tiden være tøff, og det er ikke bare-bare å skulle fylle tomrommet. Nå kan man selvsagt planlegge dagene som kommer og kjøpe inn alt man trenger til båtpussen i god tid, men det fyller ikke tomrommet. En løsning er å ta seg en tur på norskekasino.net og drømme seg bort til enklere dager på havet med en kald drikke og åpent hav. En maskin mange båtfolk vil sette pris på, er spilleautomaten Love Boat fra PlayTech.

Farsott

Alle som befinner seg i aldersgruppen 50+ har et forhold til Love Boat, tv-serien gikk som en farsott over store deler av verden fra slutten av 1960-tallet og som holdt fortsatt stand selv godt ut på 1990-tallet. Serien, som i sin helhet utspiller seg på et cruiseskip, er i dag en kultklassiker og har fans i alle verdens hjørner. Som man forventer fra en serie som dette, blomstrer det av både kjærlighet og intriger ombord. Litt sånn er spilleautomaten som bærer samme navn også. Enten elsker du den, eller så hater du den, og selv om man ikke kan si at den er full av intriger, er det godt med action.

En flott spilleautomat

Tro til sitt rykte har PlayTech atter en gang laget en flott spilleautomat med utgangspunkt i popkultur. Resultatet er en morsom maskin, fullpakket med bonusrunder og spesielle funksjoner, samt en del av den originale dialogen og selvsagt den udødelige sangen. Designet er bra, og utviklerne har virkelig lagt sin flid i å fange 70-tallets glamour og stil. Grafisk er maskinen meget bra, dog førsteinntrykket nok vil trekke litt ned for dem som ikke kjenner til Love Boat fra tidligere.

Dream Cruise Jackpott

Dream Cruise Jackpott-symbolet kan kun dukke opp på hjul fem, men hver gang du lander det opparbeider du deg poeng til den ukentlige trekningen av en gitt pengegevinst. Mens Dream Cruise Jackpott-billetter vises tilfeldig, vil du oppnå flere billetter desto høyere innsats du spiller med. Desto flere billetter du samler i løpet av uken, desto større er selvsagt muligheten for en fin fin bonus.

Er du en av dem som sliter med å fylle dagene før båtsesongen er i gang igjen, kan en tur på Love Boat hjelpe deg fylle tomrommet til neste sesong starter, og hvem vet, kanskje du vinner nok til å oppgradere din egen båt. Stopper du innom Automatverden.com først kan du finne noen gode innskuddsbonuser som hjelper deg godt i gang.

Love Boat-spillet

Love Boat-spillet er fullpakket med gode bonusrunder og funksjoner, og det legges opp til langt mer enn bare saftige utbetalinger. Best av bonusspillene, er “Love Doctor Free Spins”-spillet. Det åpner seg i en egen skjerm når du lander tre Love Boat-logoer og tildeler deg et gitt antall gratis spinn. I løpet av spillet kan du vinne betydelige gevinster og nye gratis spinn. Låste wilds er også involvert. Neste bonusspill som bør nevnes, er “Matchup Bonus”-spillet. Spillet som også åpner seg i en egen skjerm, lar deg i god Love Boat-stil velge mellom en silhuett av en kvinne og en mann. Bak begge skjuler det seg en pengepremie, og avhengig av hvor godt de er matchet vil gevinsten bli tillagt er multiplikator på opp til x5.

For eksempel, “Lets just be friends” vil gi deg en x1-multiplikator, mens “You’re Smoking Hot” gir deg en x3-multiplikator. Treffer du riktig og lander “It’s My One True Love”, vil det gi deg den største multiplikator på 5 ganger gevinsten din.